2015-07-07 08:59:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kellemetlen híreket kaphat

Napi horoszkóp július 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kellemetlen híreket kaphat, ezt a napot szívesen elcserélné egy másikra. Számítson arra, hogy a türelmét és a magabiztosságát is próbára akarják tenni. Ne vitatkozzon senkivel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Előfordulhat, hogy ma egy sorsfordító tárgyaláson kell részt vennie. Figyeljen oda arra, amit a többiek mondanak, mert valamit leplezni próbálnak. Végül mindent az ön tárgyszerű és összefogott hozzászólásai fognak eldönteni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most szívesen megmutatja a környezetének, hogy mit tud, és fontossá válik, hogy figyeljenek önre. Lehetséges, hogy egy egész vagyont kell áldoznia erre a célra. Erején felül azért ne költekezzen, mert annak szomorú következményei lehetnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap a Rák jegyében együtt áll a Marssal, de szemben a Plútóval. Ez nem ad okot a derűlátásra, de a kesergésre sem. Remélhetőleg minél előbb kikerül ebből a hullámvölgyből, és minden olyan lesz, mint azelőtt volt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A két szerencsebolygó az ön jegyében áll. Ne pazarolja el feleslegesen a tehetségét, és ne vállaljon el minden megbízást. Az elvesztegetett idő most duplán számít, jól gondolja meg, hogy mivel tölti az értékes szabad óráit!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr azt jelzi, hogy most számon kérhetik egy, a múltban elkövetett tévedéséért. Ön már régen el is felejtette ezt, ezért váratlanul éri a dolog.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz együtt áll a Jupiterrel, de egyre kellemetlenebb kapcsolatban vannak a Szaturnusszal. A főnökei hallani sem akarnak a terveiről. Egy jó barátja beszél önnek egy befektetési lehetőségről – érdemes megfontolnia!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz még egy kicsit visszatért a Skorpió jegyébe. Az élet kínál önnek lehetőségeket, és ha sikeresen használja ezeket, akkor növelheti a bevételeit. Ne legyen türelmetlen! Ha kimutatja, mennyire gyorsan akar nyerni, mások megakadályozhatják ebben, ezt pedig nem engedheti meg magának.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Bár a Jupiter együtt áll a Vénusszal, egyre jobban közelednek a Szaturnusz kellemetlen fényszögéhez. Jobb, ha átengedi a kezdeményező szerepet másoknak. Figyeljen, hallgasson, és lehetőleg minél kevesebbet beszéljen.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó szemben áll a Nappal. Úgy fogja érezni, hogy mások figyelik minden lépését, a telefonját, és mintha a zsebében is kutakodnának. Ne leplezze le a „nyomozót”. Tegyen úgy, mintha mi sem történt volna!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz kellemesen kapcsolódik a szerencsebolygókhoz: ma nem lesz sok munkája. Ez a fényszög rendszerint nagy szerencsét, örökséget, ajándékot hoz, vagy hatalmas, befolyásos barátokon keresztüli segítséget jelez.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll: buzog önben a munkakedv. Siessen, mert a kollégái is várnak önre, kár volna éppen ma elkésnie, amikor csupa jó és szép dolog vár önre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: